O NAMA GALERIJA PROIZVODA KONTAKT MAIL KONTAKT TELEFONI I ADRESE OPIS IZRADE TRENUTNO U PONUDI! RESTAURACIJA NAMJEŠTAJA

KATALOG DRVENIH KONSTRUKCIJA

STILSKI NAMJEŠTAJ DJURIĆ

TRENUTNO U PONUDI!

FOTELJA S MEDALJONOM mogućnost pozlate ili politure (orah, mahagoni, palisander...).

Sirova drvene konstrukcije (rama) fotelje prije višeslojne obrade brušenjem,pigmentiranjem,nijansiranjem i poliranjem do konačnog željenog izgleda (sl.1)

sl.1FOTELJA ART1231 sl.2 POZLATA sl.3 POSTARA POZLATE

Naša fotelja je išla u pozlatu (sl2.), a zatim u proces postarivanja kako bismo dobili nijansu royal gold (sl.3). Potom slijedi tradicionalan način tapeciranja opisan u poglavlju opis izrade, te na kraju presvlačenje nekim od naših mebl štofova, anilina (kože), ili u ovom slučaju kvalitetnim crnim pamučnim materijalom po želji stranke (sl.4 i sl.5).

sl.4FOTELJA ROYAL GOLD ART 1231 sl.5FOTELJA ROYAL GOLD 1231

Na ovaj artikal trenutno odobravamo popust od 10 %. Minimalno vrijeme od narudžbe do isporuke je mjesec dana, što se ne odnosi na one u trenutnoj ponudi.

Ovo je samo jedan od naših 150 artikala fotelja, sofa, dvosjeda, trosjeda i stolova iz različitih vremenskih razdoblja koje možete naručiti.

Dakle možete izabrati sve po Vašem ukusu od oblika drvene rame, preko politure ili pozlate do materijala za tapeciranje!

Slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam prezentirati sve što je u našoj ponudi. Zbog velikog izbora drvenih rama trenutno nismo u mogućnosti imati sve na našim stranicama, ali uskoro pripremamo manji katalog za objavu!